Menu
Zupa
- krem z dyni i mleka kokosowego z nutką curry
Danie Główne
- wolno pieczona wołowina polana sosem borowikowym
Dodatki
- polenta chrzanowa z parmezanem
- kapusta czerwona z kasztanami i piernikiem
Deser
- owocowy bałagan z bezą i kremem waniliowym
Bufet zimny
- deska serów i wędlin
- polędwiczka z topinamburem i marmoladą cebulową
- pasztet z gęsi
- sałatka orientalna
- sałatka nicejska z tuńczykiem
- pieczywo bankietowe
- galaretka z perliczki
- śledź po kaszubsku
Zupa II podanie
- lekko pikantna zupa gulaszowa z rydzami i bagietką korzenną
Bufet słodki
- szarlotka włoska
Napoje
- kawa
- herbata
- napoje gazowane 0,5l
- woda gazowana/ niegazowana 2 x 0,5l
- butelka wódki 0,5l+sok 1l na parę